Σύλληψη αρχιφύλακα για κλοπή πειστηρίων

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-14, 21:08:14
Σύλληψη αρχιφύλακα για κλοπή πειστηρίων

Για παραβίαση κατάσχεσης, παραβίαση φύλαξης της Αρχής, κλοπή πειστηρίων, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος κατηγορείται αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αρχιφύλακας εισήλθε το πρωί της Κυριακής, χωρίς έγκριση, στον ειδικό χώρο φύλαξης πειστηρίων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, που βρίσκεται στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και μετά την αποχώρηση του διαπιστώθηκε η απώλεια χάρτινης τσάντας, που αποτελούσε πειστήριο σε υπόθεση ναρκωτικών, που βρισκόταν υπό αστυνομική διερεύνηση.

Συγκεκριμένα, η χάρτινη τσάντα είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αργοστολίου, την 10-12-2011 σε χώρο του ΚΤΕΛ Αργοστολίου, καθώς περιείχε κουτί με ποσότητα κοκαΐνης 74 γραμμαρίων περίπου. Στο εξωτερικό μέρος της τσάντας αναγράφονταν ονοματεπώνυμο όμοιο με τα στοιχεία του Αρχιφύλακα, καθώς και απόδειξη μεταφοράς μικροδεμάτων, με παραλήπτη επώνυμο όμοιο με αυτό του Αρχιφύλακα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=