ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΙ.ΑΣ. σπάει το άβατο στα Εξάρχεια: Καθημερινές και συχνές διελεύσεις

η-δι-ασ-σπάει-το-άβατο-στα-εξάρχεια-καθ-219176

Νέα… μέρα ανατέλλει στα Εξάρχεια, εκεί που το «άβατο» φαίνεται πως σιγά σιγά παύει να υφίσταται. Αυτό καταδεικνύουν οι νέες αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια, στις οποίες άρχισε να συμμετέχει πλέον και η ΔΙ.ΑΣ. Κανονικά με εποχούμενες περιπολίες, η ομάδα δικύκλων της ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει συνεχείς διελεύσεις με στόχο να φτάσουν σε μέσο όρο τις περιπολίες που γίνονται καθημερινά και στις υπόλοιπες γειτονιές της Αθήνας.

Οπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ το Open TV, σε λίγο καιρό θα περιπολούν και τα περιπολικά στην Πλατεία των Εξαρχείων. Χθες (28/1) το βράδυ ήταν στην πλατεία η ΔΙ.ΑΣ. με άνδρες της ΟΠΚΕ και της νεοσύστατης Δράση. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση προσήχθησαν 20 άτομα, κάποιοι συνελήφθησαν επειδή δεν είχαν χαρτιά και πάνε για διοικητική απέλαση και άλλοι για μικροποσότητες ναρκωτικών.

Πριν από 24 ώρες είχαν γίνει μέσα σε 4 ώρες 5 απανωτές επιχειρήσεις. Χθες έγιναν τρεις απανωτές επιχειρήσεις, στις οποίες πια συμμετέχει και η ΔΙ.ΑΣ. η οποία πλέον θα έχει μόνιμη παρουσία και στα Εξάρχεια, όπως γίνεται σε όλη την υπόλοιπη Αθήνα. Η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε με το φως της ημέρας και στόχος είναι να ενταθούν οι περιπολίες και να «σπάσει» ουσιαστικά το «άβατο».

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου