ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ

πέλλα-διέρρηξαν-κοσμηματοπωλείο-και-226012

Ούτε ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε στάθηκε ικανός να σταματήσει τους πέντε κουκουλοφόρους διαρρήκτες που «χτύπησαν» ένα κοσμηματοπωλείο στην κωμόπολη Αριδαίας της Αλμωπίας στην Πέλλα και έφυγαν ανενόχλητοι με χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί, οι άγνωστοι δράστες ξήλωσαν στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης το μεταλλικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος σπάζοντας τις βάσεις του, παραβίασαν την κεντρική είσοδο και πέρασαν στο εσωτερικό. Με γρήγορες κινήσεις, άρπαξαν όσα κοσμήματα και ρολόγια βρίσκονταν στην βιτρίνα και τις κασετίνες από τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου.

Παρ’ όλο που ηχούσε ο συναγερμός, οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση πριν οι περίοικοι βγουν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί! Στον τόπο της διάρρηξης έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Αλμωπίας που διενεργούν προανάκριση και εξετάζουν τα πλάνα από τις κάμερες του κοσμηματοπωλείου, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώματα αν και οι διαρρήκτες φορούσαν γάντια.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου