Εύβοια: Βράχια έπεσαν σε περιπολικό της Ο.Π.Κ.Ε. και τραυμάτισαν τρεις

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-15, 10:41:08
Εύβοια: Βράχια έπεσαν σε περιπολικό της Ο.Π.Κ.Ε. και τραυμάτισαν τρεις

Τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά, αλλά οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Άγιο είχαν τρεις αστυνομικοί της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. που εδρεύουν στο Αλιβέρι Ευβοίας, όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν καταπλακώθηκε από βράχια που κύλησαν από ύψος 30 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφρά.

Το περιπολικό είχε σταματήσει στις 9.30΄ το πρωί της Τρίτης σε έναν φωτεινό σηματοδότη που έχει τοποθετηθεί προσωρινά στο παραλιακό δρόμο ανάμεσα στις κοινότητες Στόμιο και Πλατάνα όπου έχει γίνει καθίζηση και κατολισθήσεις και περίμεναν να περάσουν τα οχήματα που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους προς την Κύμη.

Ξαφνικά, βράχια και πέτρες ξεκόλλησαν από το βουνό και έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο προκαλώντας του μεγάλες ζημιές και σπάζοντας τα τζάμια, τα οποία τραυμάτισαν τους αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων ήταν και ο προϊστάμενος της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε.. Τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κίνηση των οχημάτων διακόπηκε οριστικά στον δρόμο Στομίου- Πλατάνας, καθώς κρίθηκε επικίνδυνος.

Πηγή: protothema.gr 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=