ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Μάνα έβαλε την ανήλικη κόρη της να κλέψει χρήματα από μαγαζί

καβάλα-μάνα-έβαλε-την-ανήλικη-κόρη-της-238042

Η μητέρα της 17χρονης κρατούσε απασχολημένο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού προσποιούμενη την πελάτισσα.

Την ανήλικη κόρη της επιστράτευσε μια αδίστακτη αλλοδαπή για να ξαφρίσει το ταμείο ενός καταστήματος στην πόλη της Καβάλας, ενώ εκείνη κρατούσε απασχολημένο τον ιδιοκτήτη προσποιούμενη την πελάτισσα! Η 17χρονη άρπαξε 170 ευρώ και τα παρέδωσε στη 42χρονη μητέρα της!

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα την 17χρονη και στη συνέχεια εντόπισαν και τη μητέρα της, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 140 ευρώ που αποδόθηκαν στον καταστηματάρχη. Οι αλλοδαπές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που άσκησε και στις δυο δίωξη για κλοπή, ενώ η 42χρονη κατηγορείται ακόμη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθη ανήλικη για κλοπή στις Σέρρες

Άλλη μια ανήλικη εμπλέκεται μαζί με δύο 18χρονες στην απόπειρα κλοπής από ένα σπίτι στις Σέρρες, στο οποίο μπήκαν παράνομα το απόγευμα της Κυριακής. Οι τρεις νεαρές, που είναι όλες Ελληνίδες, δεν κατάφεραν να κλέψουν κάτι, διέφυγαν, αλλά συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου