ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη δικηγόρο της

δίκη-χρυσής-αυγής-η-αγκαλιά-της-μάγδας-243778

Ολοκληρώθηκε η αγόρευση της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο καταγράφηκε σήμερα Πέμπτη στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Με δάκρυα στα μάτια, εμφανώς συγκινημένη από την πολύωρη αγόρευση της συνηγόρου της, Χρύσας Παπαδοπούλου, η Μάγδα Φύσσα την αγκάλιασε και την φίλησε.

Επτά ώρες, περίπου πέντε την Τετάρτη και δύο την Πέμπτη, αγόρευε η συνήγορος της οικογένειας Φύσσα, ζητώντας τελικώς την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων τόσο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και για την ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την πρόταση – ξέπλυμα της εισαγγελέως.

«Με ένα κομμάτι χαρτί και μελάνι αντιμετώπιζε ο Φύσσας τους φασίστες, δεν σηκωνόταν στις 11 το βράδυ να πάει να μαχαιρώσει φασίστες, δεν υπάκουε στις εντολές κανενός πυρηνάρχη», είχε τονίσει η Χρύσα Παπαδοπούλου την Τετάρτη.

Με χειροκροτήματα τέλειωσε η αγόρευση της Χρύσας Παπαδοπούλου

Στο τέλος της αγόρευσής της, στην οποία συνόψισε το αποδεικτικό υλικό αλλά και τις αντιφάσεις των κατηγορουμένων, η Χρύσα Παπαδοπούλου έκλεισε καταχειροκροτούμενη από το ακροατήριο.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μάγδα Φύσσα, που παρακολούθησε το σύνολο της αγόρευσης «ξαναζώντας» το βράδυ της δολοφονίας αλλά και το παρασκήνιό του σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και για την ίδια διαδικασία, αγκάλιασε, φίλησε και συνεχάρη συγκινημένη την επίσης φορτισμένη συνήγορο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου