ΕΛΛΑΔΑ

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα 2021-2027

επιμορφωτικό-σεμινάριο-για-τα-ευρωπα-270021

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης και η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2021-2027: Παρουσίαση των νέων ενωσιακών χρηματοδοτήσεων και πρακτικά θέματα σχεδιασμού τους».

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με το χαιρετισμό του κ. Χρηστάκη Μιχάλη, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης” και Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νέας Σμύρνης, τον κ. Παπαϊωάννου Αλέξανδρο, Διευθυντή του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Απασχόλησης και το κ. Δρ. Δημήτριο Πυρομάλη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής.

Στο σεμινάριο θα παρευρεθούν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Γενικοί Γραμματείς και δημοτικά στελέχη και Δημόσιους Υπαλλήλους που εργάζονται σε Δήμους και Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου από όλη την Ελλάδα, καθώς και στελέχη από ΜΚΟ και Ιδιώτες.

Προσκεκλημένος εισηγητής θα είναι ο κ. Καρβούνης Αντώνιος, Στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών – Εθνικό Σημείο Επαφής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ευρώπη για τους Πολίτες, 2014-2020″

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ώρες: 9:00-15:00.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν απορίες που μπορεί να δημιουργηθούν κατά την παρακολούθηση. Με την ολοκλήρωση παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης, καθώς και επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου