ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρηστικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφου και καφέ

εμπρηστικές-επιθέσεις-κατά-δημοσιογ-272435

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις και μία με δυναμίτη έγιναν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, κυρίως στα Βόρεια Προάστια, μέσα σε διάστημα 50 λεπτών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρχικά άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη στη 01:20 στο Χαλάνδρι, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο αστυνομικού διευθυντή, ο οποίος είναι προϊστάμενος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.

Μόλις 20 λεπτά μετά, στη 01:40, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην οδό Διονύσου στη Κηφισιά. Στόχος αυτή τη φορά ήταν ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο στο οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Τέλος, στις 02:10 άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στη Καλογρέζα, όπου διαμένει γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος καλύπτει το αστυνομικό ρεπορτάζ. Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΣΚΑΪ, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν τις επιθέσεις, ενώ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, εξετάζουν διαφορετικά τις επιθέσεις, καθώς αυτή στον αστυνομικό διευθυντή είναι με δυναμίτη και όχι με γκαζάκια. Παράλληλα ερευνούν και σε ποιον ανήκει το καφέ ζαχαροπλαστείο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου