Αυτός είναι ίσως ο πιο... γιορτινός ντελιβεράς της χώρας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-06, 13:56:29
Αυτός είναι ίσως ο πιο... γιορτινός ντελιβεράς της χώρας

Οταν έχεις φαντασία καλή διάθεση και πάνω απ όλα, αυτοπεποίθηση για ότι κάνεις, το αποτέλεσμαν δεν μπορεί παρα να είναι εντυπωσιακό. Ένας ντελιβεράς στην Πάτρα, όπως αναφέρει το thebest.gr μοιράζει πλατιά χαμόγελα με την ιδέα του για να κάνει τις διανομές την περίοδο των Χριστουγέννων. Έχει ένα κοινό δίκυκλο για να μετακινείται στη δουλειά του και να παραδίδει τις παραγγελίες, ωστόσο κατάφερε να το μετατρέψει ίσως στο πιο εκκεντρικό μέσο για delivery στην Πάτρα. 

Κάποιοι θα αρκούνταν σε μια στολή Αγιου Βασίλη, ωστόσο ο Μιχάλης Νάτσικας πήγε τη διανομή καφέ και φαγητού ένα βήμα παρακάτω. Στόλισε -κανονικά όμως- το δίκυκλό του, με χριστουγεννιάτικα δεντράκια, γιρλάντες, γκι, πρόσθεσε φώτα LED, τοποθέτησε ακόμη και λούτρινα κουκλάκια στο μπροστινό μέρος. Πέρα από την κλασική κόρνα, το Χριστουγεννιάτικο δίκυκλο του Μιχάλη διαθέτει και καμπανάκια σαν κι εκείνα του έλκυθρου του Αγιου Βασίλη. 

Οι αντιδράσεις του κόσμου, όταν φτάνει η παραγγελία τους στο σπίτι και βλέπουν τον Μιχάλη με το όχημά του, είναι από ένα απλό χαμόγελο, εως εκδηλώσεις θαυμασμού, φωτογραφίες, selfie κ.α.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=