ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Έκαναν χονδρεμπόριο ηρωίνης, κοκαΐνης και χασίς

ηράκλειο-έκαναν-χονδρεμπόριο-ηρωίνη-278868

Συνελήφθησαν τρία άτομα

Ένας 45χρονος αλλοδαπός φέρεται ότι διακινούσε στην Κρήτη μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και χασίς, τις οποίες έκρυβε στα σπίτια δυο Ελλήνων, μιας 64χρονης και ενός 44χρονου, υπόπτων σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Και οι τρεις συνελήφθησαν χθες το απόγευμα με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 44χρονος την στιγμή που έκρυβε μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων μια σακούλα η οποία περιείχε μια συσκευασία με δυο κιλά και έξι γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και άλλη μια με 502 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή σκόνης.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν ταυτόχρονα στα σπίτια του 45χρονου και της 64χρονης, όπου βρέθηκαν συνολικά έξι κιλά και 904,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 20 συσκευασίες με 72,5 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Ακόμη, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του 44χρονου ως μέσο διακίνησης και 1.820 ευρώ προερχόμενα από. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Hrakleio-narkwtika

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου