ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσε τον 26χρονο γείτονά της και συνελήφθησαν και οι δύο

μαχαίρωσε-τον-26χρονο-γείτονά-της-και-συ-280581

Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Τετάρτη, στο Ηράκλειο της Κρήτης και είχε αρνητικούς πρωταγωνιστές δύο νεαρούς ανθρώπους. Μια κοπέλα 22 ετών επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 26χρονο άνδρα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο ΠΑΓΝΗ. Η 22χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φερόμενη δράστιδα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ τόσο η κοπέλα, όσο και ο νεαρός, οι οποίοι είναι στην ίδια παρέα, φέρονται να είναι τοξικομανείς. Αργά χθες το απόγευμα, ο 26χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και κατόπιν συνελήφθη, καθώς – όπως έγινε γνωστό – η κοπέλα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.

Το περιστατικό, το οποίο σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι σημειώθηκε λίγο το μεσημέρι στην Φορτέτσα Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα όσα είπε χθες η μητέρα του νεαρού τραυματία στην κάμερα της «ΚΡΗΤΗ TV», το συμβάν προκλήθηκε λόγω διένεξης για κάποια ηρεμιστικά χάπια.

«Για τα φάρμακα έγινε. Λέει η κοπέλα ότι πήρε το παιδί μου τα φάρμακα. Tο παιδί μου λέει ότι “δεν τα πήρα εγώ τα φάρμακα”. Τότε έβγαλε το μαχαίρι και μαχαίρωσε το παιδί μου», ανέφερε, εμφανώς ταραγμένη και με τρεμάμενη φωνή, η μητέρα του 26χρονου άνδρα.

Ο 26χρονος και η 22χρονη είναι γείτονες και κάνουν παρέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, σε έξαλλη κατάσταση, έβγαλε ένα μαχαίρι και έπληξε τον νεαρό στο κεφάλι αλλά και στα χέρια. Κατόπιν, τράπηκε σε φυγή. Ο 26χρονος έτρεξε μέσα στο σπίτι του, όπου βρισκόταν η μητέρα του, η οποία έντρομη είδε το παιδί της αιμόφυρτο.

«Έρχεται η κοπέλα με δύο άτομα. Πλάκωσαν το παιδί στο ξύλο. Και βγάζει η κοπέλα το μαχαίρι και το κάρφωσε στο παιδί. Εγώ ήμουνα μέσα στο σπίτι. Ήρθε το παιδί στο δωμάτιο γεμάτο αίματα. Δεν ξέρω τι να πω… Γνωρίζονται τα παιδιά, είναι μεταξύ τους παρέα», δήλωσε η μητέρα του τραυματία, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή: neakriti

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου