ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή σε υπόθεση βιασμού δασκάλας στην Κάρπαθο: Αθώος ο πρώην αρραβωνιαστικός της

ανατροπή-σε-υπόθεση-βιασμού-δασκάλας-281573

Η 31χρονη, σήμερα, εκπαιδευτικός είχε κατηγορήσει το 2012 τον 32χρονο από την Κάρπαθο πως τη βίασε, αφού προηγουμένως του είχε ζητήσει να χωρίσουν

Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω ο 32χρονος από την Κάρπαθο, ο οποίος κατηγορούνταν για τον βιασμό της 31χρονης πρώην αρραβωνιαστικιάς του, πριν από επτά χρόνια.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 32χρονου το Σάββατο 11 Μαρτίου 2012 η 24χρονη –τότε- δασκάλα στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να χωρίσουν, κάτι που εκείνος δεν δέχτηκε εύκολα. Όμως τελικά ο 32χρονος φέρεται να συμφώνησε υπό τον όρο να συνευρεθούν ερωτικά για μία τελευταία φορά. Όταν η 31χρονη αρνήθηκε, ο αρραβωνιαστικός της κατηγορείται ότι την βίασε.

Πάντως από την πλευρά του ο 32χρονος από τη πρώτη στιγμή ισχυριζόταν πως είναι αθώος και πως η καταγγελία σε βάρος του είχε γίνει για λόγους αντεκδίκησης από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, ενώ και ο ίδιος κινήθηκε δικαστικά εναντίον της.

Για τον 32χρονο σχηματίστηκε δικογραφία, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στην ανάκριση όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τη Δευτέρα η υπόθεσή του εκδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, όπου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισής του, απάλλαξε τον 32χρονο από κάθε κατηγορία, κρίνοντάς τον αθώο.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου