Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που φέρεται να βίασε τη 12χρονη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-01, 19:38:10
Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που φέρεται να βίασε τη 12χρονη

Έθεσε σε κίνδυνο και τη σωματική υγεία του παιδιού, εκτός από την ψυχική, που τη... σακάτεψε

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στη Μάνη που φέρεται να ασελγούσε επί σειρά ετών στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του. Ο 57χρονος, μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως, ως είθισται, υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις και διαγνώσθηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.

Μάλιστα, στις επίμονες ερωτήσεις του για ποιον λόγο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, τόσο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όσο και οι γιατροί τον καθησύχασαν, λέγοντάς του ότι πρόκειται για καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Ο 57χρονος παρέμεινε κρατούμενος σε ένα από τα τέσσερα κελιά που είχαν διαμορφωθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για την κράτηση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Στο ίδιο κελί κρατούνταν στο παρελθόν ο Χριστόδουλος Ξηρός. Η κράτησή του εκεί κρίθηκε σκόπιμη τόσο λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει όσο για λόγους προστασίας του από τους άλλους κρατούμενους, που είθισται να μη συγχωρούν ασελγείς πράξεις εις βάρος παιδιών.

Οι απαντήσεις των εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους των γιατρών και έδειξαν ότι ο ιερέας πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο θα μπορούσε να είχε μολυνθεί το 12χρονο κορίτσι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν είχε νοσήσει από το ΣΜΝ του ιερέα. Η 12χρονη που έχει καταγγείλει τον ιερέα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, είχε υποβληθεί, εκτός από ψυχιατρικό έλεγχο, και σε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο οποίος έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα υγείας. Το διάστημα που υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο διέμενε στις δομές του «Χαμόγελου του Παιδιού», που έχουν αναλάβει με εντολή εισαγγελέα την κηδεμονία της.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1, pagenews

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=