ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Πήγε ηρωίνη κρυμμένη σε αθλητική φόρμα στον κρατούμενο γιο της

κομοτηνή-πήγε-ηρωίνη-κρυμμένη-σε-αθλη-287484

Είχε κρύψει 12 γραμμάρια ηρωίνης στα κορδόνια της φόρμας

Στα 70 της χρόνια με χειροπέδες μια γυναίκα που προσπάθησε κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής να εφοδιάσει τον προφυλακισμένο γιο της με σημαντική ποσότητα ηρωίνης, την οποία είχε κρύψει μέσα στην φρεσκοπλυμένη φόρμα του!

Η ηλικιωμένη γυναίκα από τις Σάπες είχε κρύψει 12 γραμμάρια ηρωίνης στα κορδόνια του παντελονιού της αθλητικής φόρμας, την οποία προόριζε να παραδώσει στον 40χρονο γιο της ο οποίος είναι υπόδικος για κλοπές. Όμως, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα ρούχα που περιείχε το δέμα το οποίο σκόπευε να του παραδώσει στο επισκεπτήριο, βρήκαν τα ναρκωτικά και κάλεσαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Η 70χρονη συνελήφθη και σε βάρος της, αλλά και σε βάρος του γιου της, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης και οδηγήθηκαν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 21 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια ερευνών στα κελιά των κρατουμένων των δικαστικών φυλακών Κομοτηνής, είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων 33 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 28,7 γραμμαρίων, αλλά και δυο κουβάδες με αυτοσχέδιο οινοπνευματώδες ποτό και δέκα κινητά.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου