ΕΛΛΑΔΑ

Ακράτα: Έδωσε 9.200 ευρώ σε απατεώνα που της έταξε αναδρομικά

ακράτα-έδωσε-9-200-ευρώ-σε-απατεώνα-που-της-288663

Δεν περνάει μέρα που να μην πέσει κάποιος ανυποψίαστος πολίτης θύμα των επιτήδειων που σκαρφίζονται διάφορα κόλπα για να βγάλουν χρήματα

Δεν περνάει μέρα που να μην πέσει κάποιος ανυποψίαστος πολίτης θύμα των επιτήδειων που σκαρφίζονται διάφορα κόλπα για να βγάλουν χρήματα. Ένας από τους απατεώνες κατάφερε να βάλει στην τσέπη μεγάλο χρηματικό ποσό, από μια ηλικιωμένη στην Ακράτα την οποία έπεισε ότι δικαιούται αναδρομικά.

Η ηλικιωμένη δελεάστηκε από την προοπτική να βρεθεί ξαφνικά με ένα μεγάλο ποσό που δεν υπολόγιζε κι έτσι δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, όταν ο άγνωστος επικοινώνησε μαζί της καλώντας την στο σταθερό της τηλέφωνο, συστήθηκε ως υπάλληλος τραπεζικού υποκαταστήματος και της ανακοίνωσε ότι μπορούσε να πάρει αναδρομικά από δημόσια υπηρεσία.

Ο όρος που της έθεσε ήταν να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό ως εγγύηση και η ηλικιωμένη δέχθηκε να καταθέσει 9.200 ευρώ σε λογαριασμό που της υπέδειξε ο δράστης.

Φυσικά, εκείνος έγινε… καπνός και το θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς του τμήματος Ακράτας οι οποίοι ερευνούν για να τον εντοπίσουν και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου