ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή συνεδρίαση με άγριο καυγά Τζήμερου – Πρωτούλη

επεισοδιακή-συνεδρίαση-με-άγριο-καυγ-289204

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Περιφεριακού Συμβουλίου Αττικής για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω. Θάνος Τζήμερος και Γιάννης Πρωτούλης αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, ενώ στην αίθουσα έφτασε και η Αστυνομία η οποία μετά απο λίγη ώρα αποχώρησε μετά την επέμβαση των ψυχραιμοτερων.

Τι συνέβη

Ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα» και «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» καιι «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον κ. Πρωτούλη να αποκαλεί τον Θάνο Τζήμερο «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Μάλιστα ο Γιάννης Πρωτούλης έσπρωξε ένα φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο Θάνος Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει με τον τελευταίο να καλεί την Αστυνομία. Τη στιγμή εκέινη ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη προέτρεψαν τον κ. Τζήμερο να μην ζητήσει να ενεργοπιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να προτιμήσει τη μήνυση. Τελικά οι άνδρες τη Αστυνομίαςδήλωσαν πως δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου