LIFE STYLE

Θύμα απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος και έχασε χιλιάδες ευρώ

θύμα-απάτης-έπεσε-ο-τόνι-σφήνος-και-έχα-290269
Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος έπεσε θύμα απάτης όταν πείστηκε να ανοίξει μπαρ στην περιοχή Μικρή Βενετία στο νησί της Μυκόνου, επενδύοντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, συνάδελφος του Τόνι Σφήνου πρότεινε στον τραγουδιστή να ανοίξουν ένα μπαρ στη Μύκονο, όπου ο καλλιτέχνης θα έκανε τις δημόσιες σχέσεις και τη διοργάνωση events.

Του ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», και μάλιστα κατέβαλε το μερίδιό του σε δύο δόσεις. Ο Σφήνος μετέβη στη Μύκονο για να επιβλέψει τις εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του τους προμηθευτές και το συνεργείο.

Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο τραγουδιστής απαίτησε να πάρει πίσω τα λεφτά που επένδυσε, δηλαδή 55.000 € για «αέρα» και 30.000€ που αφορούσαν άλλα έξοδα.

Οι λεπτομέρειες αυτές αναφέρονται στη μήνυση που έχει καταθέσει στο δικηγορικό γραφείο Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες ο καλλιτέχνης, διεκδικώντας τα χρήματα που έχασε. Ο συνάδελφος-μουσικός καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στη Μύκονο ήταν ο πατέρας του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έφερε καμία αξίωση για να λάβει χρήματα για τον «αέρα» του καταστήματος.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου