ΕΛΛΑΔΑ

Εκανε αγορές άνω των 300.000 ευρώ με ακάλυπτες επιταγές

εκανε-αγορές-άνω-των-300-000-ευρώ-με-ακάλυπτε-291326

Μέχρι στιγμής, έχει αποδειχθεί ότι ο 56χρονος εμπλέκεται σε τρεις απάτες σε βάρος επιχειρηματιών του νησιού

Έκανε εμπορικές συναλλαγές μεγάλης αξίας, αλλά πλήρωνε με… «πέτσινες» επιταγές ένας 56χρονος Έλληνας απατεώνας που εξαπατούσε συστηματικά επιχειρήσεις στην Κέρκυρα. Οι καταγγελίες έφταναν η μια μετά την άλλη στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που έχουν εξιχνιάσει τρεις υποθέσεις.

Μέχρι στιγμής, έχει αποδειχθεί ότι ο 56χρονος εμπλέκεται σε τρεις απάτες σε βάρος επιχειρηματιών του νησιού, στους οποίους έδωσε ακάλυπτες επιταγές συνολικού ύψους 316.000 ευρώ. Για το λόγο αυτό, αναζητήθηκε σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια η οποία διενεργεί την προανάκριση για υπόθεση.

Σε βάρος του κατά δήλωσή του μεγαλεμπόρου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε δίωξη για απάτη που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ σε βαθμό κακουργήματος και για παράβαση του νόμου περί επιταγών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ζητούν από όσους έχουν εξαπατηθεί με τον ίδιο τρόπο να το καταγγείλουν, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου