ΕΛΛΑΔΑ

Ροδόπη: Ληστής προσποιήθηκε τον συγγενή ηλικιωμένης

ροδόπη-ληστής-προσποιήθηκε-τον-συγγε-292448

Η 83χρονη δεν του άνοιξε και εκείνος διέρρηξε την πόρτα και μπούκαρε στο σπίτι

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης για τον εντοπισμό ενός άγνωστου μέχρι στιγμής κακοποιού, ο οποίος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μιας ηλικιωμένης στο χωριό Άρατος και, για να την πείσει να ανοίξει, προσποιήθηκε ότι είναι… συγγενής της!

Η άτυχη 83χρονη κατάλαβε ότι έλεγε ψέματα και δεν ξεκλείδωσε την πόρτα, όμως ο κακοποιός δεν το έβαλε κάτω, την διέρρηξε και μπήκε στο σπίτι όπου άρπαξε από το λαιμό την άτυχη γριούλα και της ζήτησε με απειλές να του δείξει πού φύλαγε τις οικονομίες της! Αφού άρπαξε όσα χρήματα βρήκε, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τρεις γυναίκες λήστεψαν 29χρονο στην Αμαλιάδα

Με διάφορα προσχήματα απασχόλησαν έναν 29χρονο που ψώνιζε σε μια λαϊκή αγορά στην Αμαλιάδα τρεις γυναίκες ηλικίας 27, 27 και 31 χρόνων και κατάφεραν να «βουτήξουν» 60 ευρώ από την τσέπη του! Όμως, ο νεαρός αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οι «μακρυχέρες» συνελήφθησαν άμεσα. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ήλιδας αναζητούν μια ακόμη 49χρονη γυναίκα που συμμετείχε στην κλοπή, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου