ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη ληστών στην Κυψέλη – Ταμπουρώθηκαν σε σχολείο

καταδίωξη-ληστών-στην-κυψέλη-ταμπου-297463

Αφού λήστεψαν πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και καφετέρια, οι δράστες διέφυγαν, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν – Σύμφωνα με μαρτυρία, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση, δύο μαυροντυμένοι άνδρες πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στο προαύλιο σχολείου υπό κατάληψη – Οι δυνάμεις της τάξης εντόπισαν τους δύο μαυροντυμένους, όμως επρόκειτο για μαθητές – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Κυψέλη έπειτα από δύο ληστείες πιστολέρο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και καφετέρια, οι οποίοι, μετά από καταδιωξη, ταμπουρώθηκαν σε υπό κατάληψη σχολείο στην Κυψέλη.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων ληστών.

Όλα ξεκίνησαν στις 22:30, όταν δύο άτομα με μαύρα ρούχα και κράνη, που κρατούσαν πιστολι, μπήκαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Κυψέλη, το λήστεψαν και στη συνέχεια, μερικά μέτρα πιο κάτω, εισεβαλαν σε καφετερια και άδειασαν το ταμείο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ άρχισαν να καταδιώκουν τους ληστές.

Αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι οι ληστές βρήκαν «καταφύγιο» σε σχολικό συγκρότημα που τελεί υπό κατάληψη, στη συμβολή των οδών Παξών και Κυψέλης. Σύμφωνα με τη μαρτυρία γυναίκας-κατοίκου της περιοχής, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση, δύο μαυροντυμένοι άνδρες πήδηξαν τα κάγκελα του σχολείου και μπήκαν στο προαύλιο. Οι αστυνομικοί επενέβησαν και εντόπισαν τους δύο μαυροντυμένους, επρόκειτο ωστόσο για μαθητές!

Έτσι, το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών συνεχίζεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου