ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί!

κατερίνη-νεκρές-η-17χρονη-και-η-μητέρα-τ-302057

Νεκρές σε χαράδρα εντοπίστηκαν η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη από τις 8 Νοεμβρίου.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα και η μητέρας της εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας. Στη θέση Καρακόλι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας. Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση για την ανάσυρσή τους από τη χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων.

Μάνα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη τους.

Η τελευταία ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε ότι η 17χρονη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα.

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου