ΕΛΛΑΔΑ

Περιγραφή-σοκ από την μητέρα του 9χρονου στις Σέρρες: Τα σκυλιά πετσόκοψαν το παιδί

περιγραφή-σοκ-από-την-μητέρα-του-9χρονο-304685

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών ένας μαθητής της τετάρτης δημοτικού ο οποίος επιστρέφοντας χθες το μεσημέρι στο σπίτι του, ήρθε αντιμέτωπος με δυο μεγάλα σκυλιά τα οποία και του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον 9χρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο, στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του 9χρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

O ιδιοκτήτης και ο γιος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσα. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του 9χρονου
Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το μεσημέρι περιγράφει η μητέρα του παιδιού, που δέχτηκε επίθεση από σκύλους, στις Σέρρες. Δύο σκυλιά δάγκωσαν τον 9χρονο στο κεφάλι, τον μηρό και τη γάμπα, ενώ η μητέρα του άκουσε τις φωνές από το μπαλκόνι και έτρεξε να το σώσει.

“Το παιδί μου επειδή τα είδε, γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά, κρύφτηκε στις καλαμιές και ο γιος του του λέει: ‘μην κρύβεσαι’, λέει, ‘βγες, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά’. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμησαν και αυτοί κάθονταν και έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά”, περιγράφει η μητέρα του αγοριού στον Alpha.

Στη συνέχεια, εξηγεί: “Πήγα εγώ και άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου. Το παιδί είναι πετσοκομμένο, πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά”.

Το αγόρι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκύλων, που αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Σχετικά άρθρα:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου