ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Κινηματογραφική έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε κλαμπ

γκάζι-κινηματογραφική-έφοδος-της-δίω-308989

«Τρομοκρατική επίθεση και ομηρία» καταγγέλλει ο dj

Κινηματογραφική έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ με ηλεκτρονική μουσική στο Γκάζι.«Τρομοκρατική επίθεση και ομηρία» καταγγέλλει ο dj.

Κινηματογραφική και απόλυτα σχεδιασμένη ήταν η έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ του Σαββάτου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, σημειώθηκαν 10 συλλήψεις μετά τον εντοπισμό απαγορευμένων ουσιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον dj του μαγαζιού, Γιώργο Απέργη, η έφοδος θύμιζε «τρομοκρατική επίθεση και ομηρία». Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Facebook, «γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατίστε τώρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.

»Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

athensvoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου