ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ανδρας μαχαίρωσε 68χρονο που προσπάθησε να προστατεύσει τη σύντροφό του

κρήτη-ανδρας-μαχαίρωσε-68χρονο-που-προσ-309068

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο στο Καστέλι της Κρήτης, με έναν 68χρονο να καταλήγει στο νοσοκομείο από χτύπημα με μαχαίρι που δέχτηκε από έναν 42χρονο άνδρα.

Οπως αναφέρει το Cretalive, ο δράστης είχε μια έντονη λογομαχία με μία 49χρονη και έβγαλε μαχαίρι με σκοπό να την τραυματίσει, αλλά μπήκε στη μέση ο 68χρονος σύντροφός της για να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αυτός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο δράστης και η γυναίκα λογομάχησαν, με αφορμή μια παλιά διαμάχη που είχαν, με την γυναίκα να φέρεται να έχει ζητήσει επανειλημμένα προστασία από την αστυνομία, γιατί δεχόταν απειλές από τον συγκεκριμένο άνδρα. Ο 68χρονος που βρισκόταν στο νοσοκομείο, έκανε δηλώσεις στο cretapost και ανέφερε πως φοβάται ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει και ότι το κακό δεν θα αργήσει να γίνει!

«Ο φόβος μας είναι μεγάλος, ζούμε ένα μαρτύριο. Το μεγάλο κακό δεν θ’ αργήσει και τότε όλοι θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους», είπε χαρακτηριστικά. Ο 68χρονος ανέφερε πως ο δράστης παρενοχλεί την γυναίκα του συνεχώς και έχει μία μανία μαζί της. Είπε μάλιστα πως αποπειράθηκε να την βιάσει στο παρελθόν, προκαλώντας ζημιές στο σπίτι τους.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου