«Θρίλερ» με εξαφάνιση γυναίκας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-02, 11:05:24
«Θρίλερ» με εξαφάνιση γυναίκας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα ίχνη της Λίλας Αβραμίδου χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου από πάρκινγκ της παραλίας του Αλίμου. Εκεί την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ένας οδηγός ταξί που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος στον τόπο, δεν κατέγραψε την αποβίβαση της από το όχημα. Η τσάντα θαλάσσης που κρατούσε η αγνοούμενη γυναίκα,  δεν βρέθηκε ποτέ.

Η έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»  σε ευαίσθητες υπηρεσίες και νοσοκομεία, δεν απέδωσε καρπούς.

Στο στούντιο της εκπομπής βρέθηκε ο γιος της Στέλιος Μακρυπλίδης.  Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε μια αξιόπιστη πληροφορία για την τύχη της μητέρας του.

«Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι να χάνονται έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη…», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση σε όποιον θυμάται να είδε μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της μητέρας του, να τον βοηθήσει ώστε να μπει ένα τέλος στην αγωνία του.

Δεν την είδε κανείς

Συγγενείς και στενοί φίλοι της Λίλας Αβραμίδου, αμέσως μετά την εξαφάνιση κόλλησαν κατά μήκος της παραλιακής αφίσες με τη φωτογραφία της , αλλά κανένας από τους λουόμενους ή περαστικούς δεν την είδε.

Τηλεθεατές – λουόμενοι που επικοινώνησαν με την εκπομπή, ανέφεραν πως όταν έμαθαν για την εξαφάνιση της στην παραλία του Αλίμου, έκαναν οι ίδιοι έρευνα μεταξύ τους, αλλά κανείς δε βρέθηκε να δώσει μία αξιόπιστη μαρτυρία.

Τι είπε ο οδηγός που την μετέφερε 

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τον μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση εξαφάνισης της Λίλας Αβραμίδου. Τον οδηγό ταξί που τη μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, στην παραλία του Αλίμου. Τον τελευταίο άνθρωπο που την είδε ζωντανή.

Ο ίδιος θυμάται πως η αγνοούμενη ήταν μια ευγενική γυναίκα αλλά δεν συγκράτησε λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε ή τη τσάντα που κρατούσε.  Μίλησε στη δημοσιογράφο για τη διαδρομή που ακολούθησε και ισχυρίστηκε πως άφησε την Αβραμίδου στο πάρκινγκ παραλιακού κέντρου στον Άλιμο. Δεν την είδε όμως να κατευθύνεται στην παραλία.

 [ethnos.gr]

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=