ΕΛΛΑΔΑ

Νέο κρούσμα βίας σε σχολείο: Ανήλικος «χαράκωσε» με κλειδιά 14χρονο συμμαθητή του στην Καλλιθέα

νέο-κρούσμα-βίας-σε-σχολείο-ανήλικος-318388

Μετά το συμβάν στην Αμαλιάδα, άλλο ένα αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές μαθητές, σημειώθηκε σε σχολείο στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε σε σχολείο της Καλλιθέας, όταν ένας 14χρονος χάραξε έναν συνομήλικο του με τα κλειδιά του. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ένας 14χρονος χάραξε το πρόσωπο ενός παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Τρόμαξα γιατί ήταν κοντά στο μάτι μου»

«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά και τον χτύπησα πίσω. Και αυτός με «χαράκωσε» με τα κλειδιά», δήλωσε στον Alpha το θύμα της επίθεσης.

«Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση από το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλα παιδιά, όμως δεν είναι τόσο σοβαρό όσο σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρόσωπο του μαθητή γέμισε με αίματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού». Σήμερα, ο 14χρονος δεν πήγε στο σχολείο του, αλλά στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.

Ο μαθητής με το τραύμα στο μάγουλό του / Φωτογραφία: Alpha

«Όπως μου είπε ο μικρός, ο άλλος πήρε το κλειδί και του τράβηξε μία στο πρόσωπο. Έτσι και του έβγαζε το μάτι τι γινότανε;», δήλωσε ο πατέρας του μαθητή από την Καλλιθέα. «Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Τι πρέπει, να ερχόμαστε εδώ πέρα με μαχαίρια και κατσαβίδια, πού βρισκόμαστε; Θα του κάνω μήνυση», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου