ΕΛΛΑΔΑ

Στην Alter Ego η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega

στην-alter-ego-η-ταινιοθήκη-και-το-σήμα-του-mega-319387

Στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη με τίμημα 34 εκατ. ευρώ, πέρασε η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό.

H εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε την υψηλότερη πρόταση ύψους 33,999,999 εκ. ευρώ . Η δεύτερη πρόταση ήταν 33 εκ. ευρώ.

Οπως αναφέρονταν στην προκήρυξη, η ταινιοθήκη περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού-ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές) και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες).

Στην διαδικασία του πλειστηριασμού συμμετείχαν δύο εταιρείες. H Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και μια δεύτερη που αποτελούσε κοινοπραξία των τηλεοπτικών σταθμών Star – Alpha (Βαρδινογιάννης), ΑΝΤ1 – «Μακεδονία» (Κυριακού) και Open (Σαββίδης).

Με δεύτερο διαγωνισμό πωλήθηκαν τρία ακίνητα στο Μαρούσι καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Για τα ακίνητα του καναλιού υπήρξαν δύο προσφορές: 384.000 ευρω από την ΤΕΡΝΑ και 500.000 ευρω απο την κοινοπραξία ΩΘΗΣΗ.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου