ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει ο 15χρονος που δέχτηκε επίθεση από συμμαθητή του

τι-λέει-ο-15χρονος-που-δέχτηκε-επίθεση-α-319811

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, στο 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, όταν ένας 18χρονος τραυμάτισε σοβαρά έναν 15χρονο συμμαθητή του.

«Ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο… Είχαμε τσακωθεί πριν, για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ…» είπε στην κάμερα του ANT1 το θύμα, λίγο μετά τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα είπε ο αδερφός του 15χρονου τραυματία, στο Open, μετά από παλιότερο καβγά, είχε ενημερωθεί και η αστυνομία, χωρίς δυστυχώς, να κάνει κάτι.

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε και έβαλε τα χέρια του. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα», είπε ο αδερφός του 15χρονου.

O νεαρός, κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το «όπλο» με το οποίο τραυματίστηκε ο 15χρονος ήταν ένα τιρμπουσόν.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου