ΕΛΛΑΔΑ

Βορίδης: Διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις μου για την παρέλαση αλά Μόντι Πάιθον -Τι είπε για Κυμπουρόπουλο

βορίδης-διαστρεβλώθηκαν-δηλώσεις-μο-320926

Διευκρινίσεις , μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για την παρέλαση αλά Μόντι Πάιθον, στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο Μάκης Βορίδης υπογράμμισε ότι προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από τον κ. Χαρίτση, ο οποίος δεν έκανε τίποτε άλλο πέρα από το να διαστρεβλώσει τα όσα είπε. Οπως σημείωσε αυτό που είπε σχολιάζοντας το περιστατικό, είναι ότι τα κορίτσια που παρέλασαν με αυτό τον τρόπο, δεν είναι «ούτε μωρά, ούτε ανάπηρα», εννοώντας ότι δεν έχουν νοητική αναπηρία, άρα δεν μπορεί να τους καταλογιστεί μειωμένη ευθύνη για την πράξη τους.

Για την αντίδραση Κυμπουρόπουλου

Αναφερόμενος στην αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου σημείωσε: «Ο κ. Κυμπουρόπουλος δεν έχει δει όλη μου τη δήλωση ή έκανε εσφαλμένη εκτίμηση».

Η επίμαχη δήλωση Βορίδη

Ο σάλος προκλήθηκε όταν κατά την παρουσία του Μάκη Βορίδη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ σχολίασε το περιστατικό με τον βηματισμό αλά Μόντι Πάιθον από 10 κορίτσια, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου.

«Με ένα παιδί που είναι 16 ετών μιλάς κανονικά, συνομιλείς, δεν είναι ανάπηρο. Στα 17 ψηφίζουν. Δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει κατανόηση. Δεν έχουν κάποιου είδους πάθηση», είχε πει χαρακτηριστικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου