Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν έναν οδηγό Ι.Χ.

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-29, 12:19:11
Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι: Πυροβόλησαν έναν οδηγό Ι.Χ.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα με θύμα άντρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο στο Χαϊδάρι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο τρόπος δράσης των ενόπλων που «γάζωσαν» το όχημα του θύματος με τουλάχιστον έξι σφαίρες παραπέμπει σε ανθρώπους της νύχτας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ.

Οι πληροφορίες ότι στο όχημα που έγινε στόχος επέβαιναν δύο άτομα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Μέχρι στιγμής ο τραυματίας είναι ένας και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο. Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι το θύμα είναι νεκρό.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, οι Αρχές δεν αποκλείουν να έχουν να κάνουν με ακόμα ένα «χτύπημα» που εντάσσεται στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ομάδες της νύχτας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η επίθεση έγινε σε χρόνο που ο δρόμος είχε κίνηση. Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Στόχος των δραστών ήταν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις να σκοτώσουν το θύμα και όχι να στείλουν απλά ένα «μήνυμα». 

«Πρόκειται για συνήθη μέθοδο μαφιόζικων ομάδων να χτυπούν το θύμα ενώ αυτό βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο. Έτσι, ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες αντίδρασής του. Έχουμε δει πολλά τέτοια χτυπήματα στο παρελθόν με ακριβώς την ίδια μεθοδολογία. Οι δράστες σε μηχανή για να μπορούν να ελιχθούν σε ώρες που έχει κίνηση και το θύμα στο αυτοκίνητο», εξηγεί αστυνομική πηγή.

[ethnos.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=