Ρακοσυλλέκτες βρήκαν και παρέδωσαν σπάνιο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-26, 02:16:07
Ρακοσυλλέκτες βρήκαν και παρέδωσαν σπάνιο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως

Τα σκουπίδια κάποιων είναι θησαυρός για άλλους. Του λόγου το αληθές το επιβεβαίωσε ξανά μια είδηση που δημοσιοποίησε μέσω facebook η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων.

Τον βρήκαν στα σκουπίδια και τον παρέδωσαν στην Βιβλιοθήκη της Βουλής δύο μέλη του σωματείου ρακοσυλλεκτών «Η Πρόοδος», ο Χασάν Ραΐφ και ο Ερτσάν Χασάν.

Όπως αναφέρει ανάρτηση που έκανε η Βιβλιοθήκη της Βουλής στο facebook, συνοδεύοντάς την με φωτογραφίες του σημαντικού αυτού ευρήματος οι δύο ρακοσυλλέκτες, βρήκαν τον άψογα διατηρημένο τόμο σε κάδο στο Παγκράτι, τους σκέφτηκαν, κι επικοινώνησαν μαζί τους, ώστε να τον παραδώσουν.

«Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα ντροπαλό τηλεφώνημα από τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Ήθελαν να φέρουν στην Βιβλιοθήκη έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια της περιοχής Παγκρατίου. Βλέπουν και βρίσκουν πολλά σαν μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών "Η Πρόοδος". Έφεραν ένα δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Τους ευχαριστούμε που σκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη της Βουλής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση. 

 

 

tanea.gr 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=