ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές δημοτικού κακοποίησαν τυφλή γάτα σε ξενοδοχείο

μαθητές-δημοτικού-κακοποίησαν-τυφλή-334059

Δικογραφία σε βάρος δύο μαθητών Δημοτικού από τη Χώρα Φολεγάνδρου σχηματίστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την ιστοσελίδα zoosos.gr που τους δείχνει να κακοποιούν μια γάτα με έναν εξ αυτών μάλιστα να την κλωτσά επανειλημμένως στο κεφάλι.

Παράλληλα η εισαγγελία διέταξε να βεβαιωθεί διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που εικονίζεται στο βίντεο να κλωτσάει τη γάτα.

Η γάτα, η οποία ήταν τυφλή έπεσε στην πισίνα ξενοδοχείου δεχόμενη επίθεση με διάφορα αντικείμενα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα – κλειστού αυτή την εποχή – ξενοδοχείου. Την επίθεση των δύο αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η οποία άκουσε τις κραυγές της γάτας.

Στο βίντεο φαίνεται ότι για περισσότερα από τρία λεπτά τα δύο αγόρια καταδιώκουν το ζώο, το κυνηγούν και του πετούν πέτρες. Όταν πια το ζώο σταματάει να κουνιέται, φεύγουν από το χώρο ο ένας μάλιστα χοροπηδώντας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το zoosos.gr, η γάτα παρ’όλη την κακοποίηση, επέζησε και αναμένεται να μεταφερθεί σε κτηνιατρείο στη Σαντορίνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου