ΕΛΛΑΔΑ

Αγρια επίθεση αγνώστων σε εργαζόμενους καθαριότητας

αγρια-επίθεση-αγνώστων-σε-εργαζόμενο-336109

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα Χρήστο Παναγιωτόπουλο ο οποίος μίλησε στο newsit.gr είναι άγνωστη η αιτία της επίθεσης. «Οι συνάδελφοι βγήκαν όπως κάθε ημέρα για να μαζέψουν σκουπίδια. Δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από δύο νεαρούς. Δεν είχε προηγηθεί κάτι. Τον έναν από τους δύο συναδέλφους τον χτύπησαν άσχημα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και νοσηλεύεται με κακώσεις σε όλο του το σώμα. Λιποθύμησε από τα χτυπήματα. Έπεσε κάτω αναίσθητος. Δεν γνωρίζουμε για ποιον λόγο συνέβη το περιστατικό, αλλά όταν τον είδαν να πέφτει κάτω εξαφανίστηκαν» ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μπορεί καμιά φορά να υπάρχουν διαπληκτισμοί επειδή το απορριμματοφόρο μπορεί να εμποδίσει κάποιον, αλλά τέτοια επίθεση δεν έχει ξαναγίνει. Οι συνάδελφοι εκτιμούν ότι τους την είχαν στημένη», εξήγησε ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων.

Κατά πληροφορίες οι δράστες οι οποίοι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ούτε κρατούσαν αντικείμενα, διέφυγαν με αυτοκίνητο. Ευτυχώς, τα θύματα της επίθεσης πρόλαβαν να καταγράψουν τον αριθμό της πινακίδας τους. Όπως μετέφερε στο newsit.gr o κ. Παναγιωτόπουλος, ο 56χρονος τραυματίας, έχει αρχίσει να συνέρχεται ωστόσο δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου