ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο υπαστυνόμος μετά από επίθεση σκύλου

στο-νοσοκομείο-υπαστυνόμος-μετά-από-ε-337490

Σκύλος επιτέθηκε σε ποδηλάτη αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στο Αγρίνιο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Το περιστατικό, το οποίο δεν είναι το πρώτο που καταγράφεται τελευταία, συνέβη το πρωί του Σαββάτου και ο άτυχος αστυνομικός υπέστη σοβαρά τραύματα από την επίθεση του σκύλου. Στα τέλη Σεπτέμβρη σκύλος φέρεται να τραυμάτισε δίχρονο κορίτσι στην Πέλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniopress.gr, ο Λάμπρος Σκουφής, υπαστυνόμος και επικεφαλής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο, δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην περιοχή της Λυσιμαχίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο αστυνομικός, που είναι και αθλητής της ποδηλατικής ομάδας Γ.Π.Σ. Αγρινίου υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και ράγισμα στην κλείδα και τη λεκάνη, συνέπεια της επίθεσης του σκύλου. Ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ Αγρινίου νοσηλεύεται στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο αστυνομικός φαίνεται πως σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα έπειτα από την επίθεση του σκύλου

Η κατάσταση της υγεία του αστυνομικού μετά την επίθεση του σκύλου

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, ο αστυνομικός, χειρουργήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώ σε έξι εβδομάδες έχει προγραμματιστεί δεύτερη επέμβαση για την αφαίρεση των βιδών που τοποθετήθηκαν για την αντιμετώπιση του κατάγματος. Τέλος, φαίνεται πως η λάμα που χρησιμοποιήθηκε από τους θεράποντες ιατρούς είναι μόνιμη στο σώμα του αστυνομικού.

Ο υπαστυνόμος που δέχτηκε την επίθεση προτίθεται να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν το σκυλί που προκάλεσε το ατύχημα, έχει ιδιοκτήτη ή όχι.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου