ΕΛΛΑΔΑ

Κατέληξε ο άνδρας που τον ζεμάτισε η σύζυγός του

κατέληξε-ο-άνδρας-που-τον-ζεμάτισε-η-σύ-340350

Ειδεχθές έγκλημα έλαβε χώρα στη Σκάλα Μεσσηνίας, εκεί όπου μία γυναίκα δολοφόνησε το σύζυγό της με ιδιαίτερα αποτρόπαιο τρόπο. Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα η 68χρονη γυναίκα να προβεί σε άγριο ξυλοδαρμό του 73χρονου άνδρα.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, μάλιστα, στη συνέχεια του έριξε καυτό νερό με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου