ΕΛΛΑΔΑ

Δραπετσώνα: Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία της οικογένειας Μαυρίκου

δραπετσώνα-συγκλονιστική-μαρτυρία-γ-344894

Στο λιμάνι της Δραπετσώνας έπεσαν με το αυτοκίνητο τους η μητέρα κι ο αδερφός του εκδότη Μαυρίκου. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι την ώρα που είδε το αμάξι να βυθίζεται η μητέρα του Μαυρίκου έκλεισε το παράθυρο της. Οι σοροί των δυο ανθρώπων βρέθηκαν σε βάθος 32 μέτρων.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που είδε το αυτοκίνητο να κάνει τη βουτιά στο λιμάνι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αποκάλυψε ότι η Σοφία Μαυρίκου, λίγο πριν βουλιάξει το αυτοκίνητο στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας, έκλεισε το παράθυρό της. «Της μιλούσα αλλά δεν μου απαντούσε» λέει ο φύλακας. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και η νεκροτομή θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της μητέρας και του αδερφού του Παναγιώτη Μαυρίκου. Η τραγική ιστορία και η κατάρα της οικογένειας.

Ο Αντώνης, φύλακας στο Νέο Μώλο στη Δραπετσώνα ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος στο σημείο και κάλεσε βοήθεια. «Το παράθυρο του οδηγού ήταν μισάνοιχτο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Σοφία Μαυρίκου δεν φάνηκε να έχει επαφή με το περιβάλλον αμέσως μετά την πτώση. Όταν εκείνος πλησίασε κι ενώ το αυτοκίνητο δεν είχε βουλιάξει ακόμα, προσπάθησε να της μιλήσει αλλά εκείνη δεν του απαντούσε. Μέχρι οι εργαζόμενοι να ειδοποιήσουν το λιμεναρχείο, το αυτοκίνητο είχε φτάσει στον πάτο. Σύμφωνα με τον φύλακα, λίγο πριν βουλιάξει τελείως, η Σοφία Μαυρίκου έκλεισε εντελώς το παράθυρο στη θέση του οδηγού και άφησε λίγο ανοιχτό μόνο ένα από τα πίσω. Από εκεί κατάφερε και βγήκε το ένα από τα σκυλάκια της.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου