LIFE STYLE

Ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για τον εθισμό του στις ουσίες: «Η χρήση είναι μια κόλαση»

ο-βασίλης-ζούλιας-μιλά-για-τον-εθισμό-τ-346298

Το μεσημέρι της Τρίτης (8/10), ο διάσημος σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για το «Greece’s Next Top Model» και τον εθισμό του στις ουσίες.

«Η μόδα στην Ελλάδα ήρθε τα τελευταία χρόνια. Βοήθησαν και οι εκπομπές μόδας. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η Κουλιανού έκανε καριέρα χωρίς να κάνει πλαστική. Σε έναν κόσμο γεμάτο από Kardashians είναι καλό να είσαι μια Grace Kelly. Είναι καλό να βλέπουμε διαφορετικά μεγέθη στο GNTM. Δεν μου αρέσει, όμως, που φοράνε τόσο αποκαλυπτικά μαγιό. Τη Βίκυ και την Ηλιάνα τις έχουν απορρίψει από πολλές δουλειές στο παρελθόν», τόνισε ο Έλληνας σχεδιαστής.

Αναφερόμενος για την εξάρτησή του από ουσίες και αλκοόλ στο παρελθόν, είπε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι 27 χρόνια καθαρός χωρίς ουσίες. Μου είχαν δώσει πολλές συμβουλές τότε, αλλά δεν καταλάβαινα». Ο ίδιος είπε το μεγάλο «όχι» στις 28 Οκτωβρίου 1992. «Η χρήση είναι γενικά μια κόλαση. Εμένα μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω και να αναζητήσω βοήθεια. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτό ήταν και το δικό μου λάθος. Ενώ δεν είναι έτσι. Απευθύνθηκα σε μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Είναι σαν να έχω ζήσει δύο ζωές. Είναι όπως το φίδι που αλλάζει το δέρμα του. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές, έχω δει και τις δύο πλευρές της ζωής. Δεν καταλαβαίνω ποιος ήταν εκείνος ο Βασίλης. Δηλαδή, σκέφτομαι κάποιες φορές: “ποιος ήταν ο Βασίλης που έκανε εκείνα τα πράγματα;”. Έχω συγχωρέσει εκείνον τον Βασίλη. Στην ουσία, έχω συγχωρέσει πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους», πρόσθεσε.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου