ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου μετά το εξιτήριο

η-πρώτη-ανάρτηση-του-πέτρου-τατσόπουλ-346596

Ευχαριστήριο μήνυμα σε αυτούς, «τους λίγους, αλλά και στους τόσο “κρίσιμα πολλούς” για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση» στέλνει ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση στο Facebook.

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο “κρίσιμα πολλούς” για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση», τονίζει μετά την περιπέτεια υγείας που είχε και το εξιτήριο που πήρε το μεσημέρι της Τρίτης από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο facebook «το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθαρισαν για λογαριασμό όλων μας».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου