ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της 52χρονης καθηγήτριας – Το τραγικό τέλος της

θρήνος-στην-κηδεία-της-52χρονης-καθηγήτ-347428

Συντετριμμένοι ήταν όλοι στο «τελευταίο αντίο» της άτυχης καθηγήτριας Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η κηδεία της έγινε στη Θέρμη. Η κόρη της και ο σύζυγος της, την αποχαιρέτησαν για πάντα.

Έχασαν ξαφνικά μια πανέξυπνη και δραστήρια γυναίκα.

Βαρύ το κλίμα και στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η 52χρονη καθηγήτρια, όπως αναφέρει το star, ήταν ιδιαίτερη αγαπητή σε καθηγητές και φοιτητές. Την περιγράφουν ως έναν επιστήμονα που λάτρευε τη δουλειά της. Πήγαινε από τις 7 το πρωί στο πανεπιστήμιο και δεν έφευγε αν δεν ολοκλήρωνε όλες τις εργασίες.

Ο φοιτητής ο οποίος ήταν μαζί της στο συνέδριο στην Αρχαία Ολυμπία, είναι σοκαρισμένος.

«Ήμασταν σε μια καφετέρια και ένιωσε μια αδιαθεσία και από εκεί πήραν τα πράγματα το δρόμο τους. Δεν είναι καλά κανένας μας αυτή τη στιγμή, ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος μας είχε σαν παιδιά της» ανέφερε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατέρρευσε στο κέντρο της Ολυμπίας, στις 14:10 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Την παρέλαβε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν τον κολποκοιλιακό διαχωρισμό. Κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που διαθέτει καρδιοθωρακοχειρουργική μονάδα κι έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Όμως, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη λίγο πριν την Άρτα.

[tanea.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου