ΕΛΛΑΔΑ

Φοβερό τροχαίο με ένα νεκρό στην παλαιά εθνική Θεσσαλονίκης- Καβάλας

φοβερό-τροχαίο-με-ένα-νεκρό-στην-παλαι-357137

Αυτοκίνητο που μετάφερε μετανάστες παραβίασε το κόκκινο και προκάλεσε τριπλή σύγκρουση – Συβελήφθη ο 25χρονος Μολδαβός διακινητής – Οκτώ ακόμη άτομα τραυματίστηκαν – Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή, κόπηκε στα δύο το ένα αυτοκίνητο

Σύγκρουση τριών οχημάτων σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία οχήματα, το ένα εκ των οποίων μετέφερε αλλοδαπούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και οκτώ τραυματίστηκαν.

To ΙΧ που μετέφερε τους μετανάστες με κατεύθυνση από Καβάλα για Θεσσαλονίκη, στο ύψος της διασταύρωσης Αγίου Βασιλείου με Χορτιάτη, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ (ένας ασημί Yaris) που έβγαινε από το χωριό.

Το Yaris προσέκρουσε και στο λευκό Hyundai,έπειτα στο κράσπεδο και απο ότι βλέπετε στις εικόνες κόπηκε κυριολεκτικά στα δυο. Αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του οχήματος (ασημί Yaris) και να τραυματιστούν σοβαρά άγνωστο μέχρι στιγμής ποσά άτομα διότι στο αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη επέβαινε άγνωστος αριθμος από παράνομους μετανάστες. Κάποιοι μάρτυρες μιλούν για 12 άτομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διακινητής των μεταναστών αντελήφθη αυτοκίνητο της ασφάλειας που τον ακολουθούσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει.

O 25χρονος Μολδαβός διακίνητής που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, μετά το δυστύχημα προσπάθηε να διαφύγει αλλά συνελέηφθη.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου