ΕΛΛΑΔΑ

Δράστης πέντε κλοπών συνελήφθη επειδή… έκλεβε ρεύμα

δράστης-πέντε-κλοπών-συνελήφθη-επειδ-359842

Απροσδόκητη τροπή πήρε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για παράνομη ηλεκτροδότηση στο σπίτι ενός 23χρονου σε μια κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, καθώς διαπίστωσαν ότι ήταν ένας από αυτούς που είχαν ρημάξει τα αγροκτήματα της περιοχής κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!

Ο νεαρός συνελήφθη επειδή ηλεκτροδοτούσε παράνομα την κατοικία του, αλλά στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε αγροκτήματα χωριών της Καλαμάτας, στο διάστημα από τις 30 Ιουλίου ως τις 17 Αυγούστου. Στη λεία τους περιλαμβάνονται μια γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μπαταρίες οχημάτων, οικιακά σκεύη, μεταλλικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση η οποία περιλαμβάνει και τους συνεργούς του, καθώς και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας συνεχίζεται για την εξιχνίαση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες κλοπές και για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων αγνώστων δραστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου