ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Σε αργία τέθηκαν οι αδελφοί Ψωμιάδη

δήμος-θεσσαλονίκης-σε-αργία-τέθηκαν-ο-361273

Σε αργία τέθηκαν από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Θεσσαλονίκης “Δύναμη Πολιτών” Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδελφός του, δημοτικός σύμβουλος, Διονύσης Ψωμιάδης.

Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρέδωσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσο Τσαβλή, τις αποφάσεις με τις οποίες τίθενται σε αργία τα αδέλφια Ψωμιάδη, που εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαϊου.

Ο κ. Τσαβλής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε πως κάλεσε στο δημαρχείο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη προκειμένου να υπογράψει και να παραλάβει την απόφαση, και πως σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν κατά την αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Προχθές, έγινε γνωστό πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς αναζητεί ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες σε βάρος των υπευθύνων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης για τη μη έκδοση απόφασης να τεθούν σε αργία οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης, που έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα σε δίκη για τα λεγόμενα «45άρια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου