LIFE STYLE

Η Ιρανή του GNTM εξομολογείται: «Ήρθα στην Ελλάδα σε ένα σακί με πατάτες»

η-ιρανή-του-gntm-εξομολογείται-ήρθα-στην-361563

H πρώην υποψήφια του Greece’s Next Top Model, Μπίτα, μίλησε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο GNTM και μοιράστηκε την ιστορία της πως ήρθε στην Ελλάδα ως μετανάστης.

Με ύψος 1,87 η νεαρή κοπέλα από το Ιράν δοκίμασε τις δυνάμεις στο ριάλιτι μοντέλου και κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με το χαμόγελό της, ωστόσο την έκοψαν.

Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε στην αγάπη της για την κουζίνα, ο Άγγελος Μπράτης της πρότεινε να λάβει συμμετοχή στο επόμενο MasterChef.

Στο παρελθόν η Μπίτα είχε δικό της εστιατόριο στην Αθήνα, ενώ τώρα έχει μπαράκι στο Περιστέρι, όπως είπε στο GNTM.

Σε συνέντευξή της στο Πρωινό, η Μπίτα συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για το πώς ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας από το Ιράν.

«Θυμάμαι ότι ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες και η αδερφή μου το ίδιο και η μαμά μου. Ήμουν πρόσφυγας. Ο μπαμπάς μου ήταν Χριστιανός, εκεί είναι μουσουλμανική χώρα. Μου έχουν στείλει στο Instagram πάρα πολλά κορίτσια από το Ιράν και μου λένε ότι τις έχω κάνει υπερήφανες. Ένα κορίτσι από το Ισλάμ είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει αυτόν τον χώρο. Το καθεστώς εκεί είναι πάρα πολύ αυστηρό, ακόμα και να τολμήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο είναι… θάνατος».

Η οντισιόν της Μπίτα στο GNTM.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου