Στον Ant1 άλλαξαν καρέκλες μετά την... «τούμπα» του Γιώργου Παπαδάκη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-23, 09:35:40
Στον Ant1 άλλαξαν καρέκλες μετά την... «τούμπα» του Γιώργου Παπαδάκη

Με καινούριες καρέκλες βρήκε η Δευτέρα τα τηλεοπτικά στούντιο του Ant1. Αφορμή ήταν το ατύχημα του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη on air, την περασμένη Παρασκευή. Ο πολύπειρος παρουσιαστής έσκυψε προς το μέρος της συμπαρουσιάστριάς του για να δει κάτι και η καρέκλα γλίστρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος - ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ενώ στον αέρα βρισκόταν η καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Ant1 ο καλεσμένος δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκηςείχε επίσης μια παρόμοια εμπειρία. Ενώ συνομιλούσε με τους υπολοίπους σε πάνελ, η καρέκλα του γλίστρισε και βρέθηκε κι αυτός στο έδαφος!

Όπως μαθαίνουμε, το κακό... τρίτωσε, καθώς επίσης την Παρασκευή, την ίδια μέρα με την «τούμπα» του Γιώργου Παπαδάκη, ανάλογο ατύχημα είχε ένας καλεσμένος της εκπομπής, ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, όμως κατά την διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος.

Έτσι, πρωί πρωί σήμερα Δευτέρα, όλες οι παλιές καρέκλες αντικαταστάθηκαν από το κατάστημα επίπλου που τις παρείχε στην εκπομπή. Ήρθαν καινούριες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, που -τουλάχιστον - φαίνονται πιο... σταθερές!

 
[protothema.gr]
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=