Κρίσιμη η κατάσταση του οπαδού της ΑΕΚ που βούτηξε στο κενό μετά από καρτέρι

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-22, 23:44:03
Κρίσιμη η κατάσταση του οπαδού της ΑΕΚ που βούτηξε στο κενό μετά από καρτέρι

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του φίλου της ΑΕΚ, που τα ξημερώματα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από ομάδα οπαδών αντίπαλης ομάδας.

Πλέον βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας, έπειτα από κινητοποίηση των «κιτρινόμαυρων» και κυρίως του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη (έχει πολύχρονη θητεία στο Ασκληπιείο), που από το πρωί ήταν στο πλευρό του.

Βεβαίως, την απαιτούμενη φροντίδα είχε και μέχρι τώρα και στο δωμάτιο που ήταν, αλλά χρειάστηκε να αδειάσει θέση για να μπει στη ΜΕΘ όπου, ωστόσο, υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. ΔΕΝ σημειώθηκε κάποια επιδείνωση, αλλά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, επειδή απαιτείται κάποια διαδικασία για να γίνει αυτή η αλλαγή.

Σε ό,τι αφορά την κατάστασή του, νευρολογικά είναι σταθερά, καθώς δεν έχει επεκταθεί το αιμάτωμα. Πρόκειται για καλό και ενθαρρυντικό νέο, όπως αναφέρουν οι γιατροί. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει εκτίμηση για τη συνέχεια, διότι μιλάμε για κεφάλι. Το δύσκολο κομμάτι είναι από εδώ και πέρα.

Ο κ. Ασλανίδης ενημέρωσε τη μητέρα του, η οποία είναι συνεχώς έξω από το δωμάτιό του ότι η ΑΕΚ είναι δίπλα τους και πως θα μεσολαβήσει για ό,τι χρειαστεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ο πρώτος που μετέφερε τις ευχές για να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Το απόγευμα στο νοσοκομείο μετέβη ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Δημητριάδη, αλλά και με τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτο, για συμπαράσταση προς τη μητέρα του φίλου των «κιτρινόμαυρων», ενώ παρόντες είναι και πολλοί οπαδοί, αλλά και φίλοι του.

Ο κ. Δημητριάδης μετέφερε στη μητέρα του παιδιού (παρουσία του Πέτρου Μάνταλου): «Όλη η ομάδα σαν οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Κούμπα, τον περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας».

Πηγή: sport-fm

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=