ΕΛΛΑΔΑ

«Πιάστηκαν» στο Ελ. Βενιζέλος Σύροι που παρίσταναν τους αθλητές

πιάστηκαν-στο-ελ-βενιζέλος-σύροι-πο-365487

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Σύροι πρόσφυγες που παρίσταναν ότι ανήκαν σε ομάδα βόλεϊ ώστε να ταξιδέψουν στη Ζυρίχη.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Σύροι πρόσφυγες με αθλητική περιβολή και μπάλες του βόλεϊ που παρίσταναν ότι ανήκαν σε ομάδα προκειμένου να πετάξουν με γνήσια ουκρανικά διαβατήρια για τη Ζυρίχη.

Η σύλληψη των δέκα ατόμων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ομάδα των δήθεν αθλητών ηλικίας από 20-25 χρονών με τις στολές και τις μπάλες βόλεϊ έφτασε στην πύλη και με τα διαβατήρια στα χέρια περίμεναν να περάσουν τον έλεγχο. Έδειχναν ήρεμοι καθώς τα έγγραφα ήταν γνήσια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τους σταμάτησαν για να περαιτέρω έλεγχο.

«Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Γραφείου Ελέγχου Διαβατηρίων του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών για την σύλληψη 10 Αλλοδαπών υπηκόων Συρίας που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με προορισμό την Ζυρίχη Ελβετίας με γνήσια Διαβατήρια Ουκρανίας άλλων ατόμων προσποιούμενοι ομάδα Βάλεϊ, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική αμφίεση κ κρατώντας στα χέρια τους δυο μπάλες βόλεϊ. Οι αστυνομικοί του Ελ. Βενιζέλος δείχνουν πως κατέχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την πρόληψη και την αποφυγή όλων των έκνομων ενεργειών, αλλά και στην καταστολή όταν αυτές συμβαίνουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας Βρέντας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου