ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε ατύχημα – Έσπευσε να εξαφανισθεί ο οδηγός

λεωφορείο-της-ελ-ασ-προκάλεσε-ατύχημα-365575

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί με επείγον έγγραφό της έναν οδηγό που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα σε σταθμευμένο όχημα με υλικές ζημιές κι έσπευσε να εξαφανισθεί!

Θα επρόκειτο για ένα μάλλον κοινότυπο συμβάν όμως στην προκειμένη περίπτωση ο αναζητούμενος «ασυνείδητος οδηγός» είναι αστυνομικός που οδηγούσε λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ., το συμβάν σημειώθηκε εντός των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων και μάρτυρας της σύγκρουσης ήταν μία εισαγγελέας.

Το πρωτοφανές συμβάν που απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε το in.gr.

Σύμφωνα με έγγραφο των διωκτικών αρχών στις 3.15 το μεσημέρι της 19ης Σεπτεμβρίου αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. (φέρεται να μετήγαγε κρατουμένους) οδηγούμενο από άγνωστο οδηγό προκάλεσε υλικές ζημιές σε όχημα μίας γυναίκας που ήταν σταθμευμένο στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων κι ο οδηγός του, μετά έφυγε χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του.

Όμως σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, τη σύγκρουση αντελήφθη μία εισαγγελέας που φέρεται να κατήγγειλε την πράξη του αστυνομικού που έγινε άφαντος.

Με το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που συντάχθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου ζητείται απ όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες να καταγραφούν όλα τα λεωφορεία κι οι οδηγοί τους που έδιναν παρόν εκείνη τη ημέρα στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων , έτσι ώστε να βρεθεί ο «ένοχος» από τα ίχνη της σύγκρουσης που μπορεί να φέρει το όχημα της Αστυνομίας. Ακόμη ζητούνται πληροφορίες αν υπάρχει οπουδήποτε σχετική αναφορά του του συμβάντος.

topontiki.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου