ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία μητέρας για οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ-«Μόνο που δεν βγήκε από το λεωφορείο να με ραπίσει»

καταγγελία-μητέρας-για-οδηγό-λεωφορε-373428

Περιστατικό εξύβρισης μητέρας που είχε, μάλιστα, μαζί της το παιδί της, από οδηγό του λεωφορείου του ΟΑΣΘ περιέγραψε μια άλλη επιβάτις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή, σε λεωφορείο της γραμμής 83. Όπως αναφέρει η γυναίκα στο Thestival, η μητέρα μαζί με την κόρη της πλησίασαν τον οδηγό για να τον ρωτήσουν για μια στάση, κάτι το οποίο, όπως φάνηκε, όμως, τον εξόργισε. Ως απάντηση δέχθηκαν φωνές και ειρωνείες. Η μητέρα αντέδρασε και ο οδηγός της ανταπάντησε καθυβρίζοντάς την και αναγκάζοντας ουσιαστικά τη γυναίκα να πάρει από το χέρι το παιδί της και να κατέβει άρον άρον από το λεωφορείο.

Επιβάτις του λεωφορείου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, αντέδρασε και κατεβαίνοντας από το λεωφορείο ενημέρωσε τον οδηγό, πως το περιστατικό καταγράφηκε προκαλώντας ξανά την οργή του οδηγού ο οποίος την εξύβρισε.

Η καταγγελία της αυτόπτη μάρτυρα για την απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ

“Ήμερα.. Κυριακή 15 Σεπτέμβρη

Ώρα… 15:06

Όχημα.. 513

Γραμμή ΌΑΣΘ.. 83

Επί της οδού Λαγκαδά, μετά από καμιά ώρα αναμονής, ήρθε το 83 με κατεύθυνση προς τον Λαγκαδά.

Ανεβαίνουμε…

Μια κυρία -επιβάτης με την κόρη της, πλησιάζει τον οδηγό ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, για να τον ρωτήσει αν το λεωφορείο πραγματοποιεί κι άλλη στάση μετά την ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ.

Ο οδηγός, όντας εκνευρισμένος, άνευ λόγου και αιτίας, απαντάει με ειρωνικό ύφος λέγοντας πως πάει καιρός που οι στάσεις έχουν αλλάξει και πως οι επιβάτες είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Η κυρία του ζητά να επαναλάβει.

Αυτός την υβρίζει με ύψιστη δεξιοτεχνία.

Η κυρία τον λέει αγενή.

Αυτός της υποδεικνύει να παίρνει άλλο λεωφορείο άλλη φορά και να μην τον ενοχλεί με τις ερωτήσεις της.

Αυτή κατεβαίνει από το όχημα κακήν κακώς.

Αυτός την υβρίζει εκ νέου βροντόφωνα.

Το κοριτσάκι φοβάται.

Πώς να σταθείς απαθής σε αυτό το έκτρωμα; Ένα όμορφο μεσημέρι μόλις χάλασε, από μια καθημερινή ερώτηση που η κυρία απηύθυνε στον εργαζόμενο του ΟΑΣΘ… Στον κακό αυτό υπάλληλο που δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Και να πεις ότι έτυχε; Μόλις του είπα πως η αίσχη συμπεριφορά του καταγράφηκε, μόνο που δεν πήδηξε από το λεωφορείο για να με ραπίσει! Μόλις έμαθε πως θα κατηγορηθεί από την Πολιτεία και τους ανωτέρους του, τότε άρχισε να βρίζει ακόμη πιο πολύ! Σταμάτησε το λεωφορείο στη στάση, ζητώντας μου να γυρίσω πίσω. Ήμουν η ρουφιάνα του απάνθρωπου χαρακτήρα του.

Λοιπόν, αυτός τώρα θέλει να λέει πως εργάζεται; Αυτός ο άνθρωπος θα πληρωθεί γιατί; Για το έργο που πράττει; Το έργο του είναι να βρίζει όποιον δεν ξέρει καλά τις στάσεις του αστικού;

Εάν αυτή η κυρία, συνοδευόταν από τον άνδρα της, θα είχε το σθένος να την βρίσει έτσι ο οδηγός;

Δείχνει την εξουσία του με το τιμόνι που κρατάει… Μια μορφή εξουσίας που κατεβάζει ολοένα και περισσότερο το επίπεδο του ΟΑΣΘ. Ας μην αφήνει ο Οργανισμός ανεξέλεγκτους τους οδηγούς του.. Γιατί αυτοί είναι το πρόσωπό του στην Κοινωνία.

Το λιγότερο που του αξίζει είναι να βάλει σε ισχύ την κάρτα ανεργίας του, αντί να τον πληρώνει ο ΟΑΣΘ, από τα λεφτά των επιβατών (τους οποίους υβρίζει!).”

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου