ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο 5.000€ στον Καμμένο για συκοφαντικό tweet εις βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη

πρόστιμο-5-000e-στον-καμμένο-για-συκοφαντι-375668

Η καταδικαστική απόφαση αφορά συκοφαντική ανάρτηση του πρώην υπουργού Άμυνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το χρηματικό ποσό θα διατεθεί για τις ανάγκες των πυρόπληκτων στο Μάτι.

Για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη φέρεται να καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος καλείται να καταβάλλει πρόστιμο, ύψους 5.000 ευρώ.

Η απόφαση ελήφθη από το Πρωτοδικείο Αθηνών και αφορά συκοφαντική ανάρτηση του πρώην υπουργού Άμυνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη και καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο επιβάλλοντάς του πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη συκοφαντική δήλωσή του εναντίον μου στο Twitter» ανέφερε η κα Μπακογιάννη, σε ανάρτησή της στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Το σημαντικότερο όμως είναι ότι παρά το ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε για άλλη μια φορά να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ιδιότητα, το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι τέτοιου είδους υβριστικές δηλώσεις δεν καλύπτονται από το νόμο για την ασυλία των βουλευτών. Για όλους εμάς που χρόνια πιστεύουμε ότι ο νόμος περί ασυλίας πρέπει να καταργηθεί είναι μια μεγάλη δικαίωση».

Δήλωσε, μάλιστα, ότι το χρηματικό ποσό των 5.000 θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες των πυρόπληκτων στο Μάτι Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τον κ. Καμμένο ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου