ΕΛΛΑΔΑ

Το «αντίο» στον Δημήτρη Ρίζο από την κόρη και τη σύζυγό του

το-αντίο-στον-δημήτρη-ρίζο-από-την-κό-375796

Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος. Λίγο αργότερα η σύζυγός του αλλά και η κόρη του, τον αποχαιρέτησαν διαδικτυακά, με τα μηνύματά τους να συγκινούν.

Η σύζυγός του, Πέγκυ Ρίζου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον άντρα της με μία συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Μια υπέροχη στιγμή χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μου. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη…».

Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της. «Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:30 μ.μ.. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας».

Τον Δ. Ρίζο αποχαιρέτησε και η κόρη του. «Μπαμπά μου… καλό ταξίδι. Σ’ αγαπώ πάντα, για πάντα

Τον αγαπημένο μας Δημήτριο Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:30 μ.μ. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας.
Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου».
(Τράπεζα Πειραιώς:IBAN:GR3801720230005023032595870)», έγραψε.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου